Здравейте колеги.Имам проблем с колата от 2 дни загрява на 110градуса и тогава чак пуска перката да върти.Смених датчика не е смених термостата също не е.Долната част на радиатора седи хладна горната е топла.Сипах препарат за премахване на шлаки в системата 30минути загря си промих я 2 пъти имаше боклуци но пак същата работа.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен..146.1-6 boxer принудително е карам на клима да охлаждат перките..
Известие
Collapse
No announcement yet.
146 boxer загрява
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Резисторът се намира в горният ляв край на радияторът.Монтиран е на ламаринена конзолка.Представлява керамична тръбичка с навита на нея метална шина.Моят е зелен на цвят.Махате гредичката между фаровете и ще го видите и докопате лесно.над него има метално цилиндърче с диаметър околу 5мм и дължина 20-30мм, това е термо предпазителят.Ако сте на "ти" с електричеството знаете какво да правите.Ако не - намерете някой който знае.Успех с ремонта!Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Благодаря ви колеги.Беше водната помпа смених я с нова на бугати чугунена.Датчика за температурата който смених не беше нужно показваше грешни параметри.Сложих си пак стария.Турбинката на помпата беше пукната пласмасовата.Нова помпа 44лв термостат 36лв труд 100лв общо 180лв и главоболия..Alfa 146 1.6 boxer 96g
Comment
Comment